Zapraszamy do składania ofert na przeprowadzenie cyklu szkoleń gastronomicznych dla szefów kuchni i restauratorów z terenu objętego LSR, w ramach projektu współpracy „Czas na rybę!”, realizowanego przez Nyskie Księstwo Jezior i Gór wraz z Rybacką Lokalną Grupą Działania „Opolszczyzna”.
Cykl szkoleń obejmuje 2 edycje. Program szkolenia powinien w szczególności obejmować: różne formy przyrządzenia ryby, sposób podawania ryby (w tym tzw. savoir-vivre przy podawaniu i jedzeniu ryby), przygotowanie min. 2 potraw z karpia i 2 potraw z pstrąga. Szkolenie powinno potrwać min. 6 godzin.
Oferty można składać osobiście (oryginał oferty) lub za pośrednictwem osoby upoważnionej (oryginał oferty) w siedzibie Zamawiającego lub za pośrednictwem poczty tradycyjnej (oryginał oferty) na niżej wskazany adres Zamawiającego lub drogą elektroniczną (podpisany skan oferty) na niżej wskazany adres e-mail Zamawiającego
adres: Nyskie Księstwo Jezior i Gór
ul. Kolejowa 15
48-300 Nysa
tel./fax. 77/4080588,
e-mail: [email protected]
Poniżej znajdują się do pobrania zapytanie ofertowe i formularz ofertowy: